Avís legal

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, seccións els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a CLINICA DENTAL RANGEL SL., o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. CLINICA DENTAL RANGEL SL. presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. CLINICA DENTAL RANGEL SL. n’autoritza la utilització exclusivament amb aquestes finalitats. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a CLINICA DENTAL RANGEL SL, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de contacte d’aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics són tractades amb el màxim de confidencialitat i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes. Únicament s’incorporarien a un fitxer en el cas que s’establís una relació comercial entre CLINICA DENTAL RANGEL SL. i la persona interessada, i sempre amb el coneixement previ d’aquesta persona.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que CLINICA DENTAL RANGEL SL. actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això CLINICA DENTAL RANGEL SL. manifesta que les referències dels productes i preus que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a CLINICA DENTAL RANGEL SL. fins a la confirmació expressa. CLINICA DENTAL RANGEL SL es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

Thomas & Soulie S.C.no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

UTILITZACIÓ DE COOKIES

CLINICA DENTAL RANGEL SL., informa que aquest lloc web no utilitza cookies que permetin la identificació dels usuaris del lloc.

DADES EMPRESA:
Thomas & Soulie S.C.
Passeig dels Guixols, 21-22
17220, Sant Feliu de Guixols (GIRONA)
CIF: B01668482